fredag den 12. oktober 2012

Vi har nu et kæmpe skab i vores gang (2,40 x 2,40m), med plads til en masse sko, spil, overtøj osv.! Og oven i det er min søde mand ved at bygge et "hemmeligt rum" med plads til endnu flere sager! At gå fra nærmest ikke at have noget opbevaringsplads til lige pludselig at have så meget, er fantastisk! God weekend og god efterårsferie.

10 kommentarer:

 1. Ja det må virkelig være en forandring af de gode :)
  God weekend og ferie til dig og dine

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det i hvert fald, men på en eller anden måde synes jeg alligevel jeg går og rydder op i ting der flyder hele tiden ;)

   Slet
 2. Man kan bare aldrig få nok opbevaringsplads! He he... bare vendt om et år eller to et skabet overfyldt og I vil syntes at I mangler mere opbevaringsplads ;)
  Rigtig god ferie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er der ingen tvivl om ;) men så kan man jo bare håbe på at vi er flyttet i noget større til den tid. DRØMME DRØMME!!! :-)

   Slet
 3. genialt - nøj jeg er misundelig!
  min kæreste, jeg selv og min datter på i en 2 værelses lejlighed på 54 kvm - behøver jeg at fortælle at vi altid mangler plads og opbevaring.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er altså også virkelig glad for det ;) ja det er om at finde på alternative løsninger, men åhh hvor kan jeg godt følge dig :)

   Slet
 4. Hvor ser det bare fedt ud! Dejligt med en handy man i huset, ham har vi også meget gavn af her ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ;) Ja det er dejligt, kunne være man skulle lokke handy man'en til at lave sådan en fin lampe som jeres for den er altså såååå fed ;)

   Slet
 5. Det var da nogle overordentligt fine skabe!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg er også godt tilfreds ;)

   Slet