mandag den 2. juli 2012

Lidt af dit og lidt af dat. Og en stolt Mingus som har lært at cykle uden støttehjul, i hvert fald på den cykel farmor og farfar har. Mingus egen cykel er dum, og "det er din skyld mor". Vi har øvet en del på det sidste, men det er ikke gået så godt. Tror det er fordi hans egen cykel er lidt for stor endnu, så det var totalt optur for ham da han nærmest bare satte sig op og kørte, på farmor og farfars lille lyserøde racer (uden hjelm, gisp).

9 kommentarer:

 1. Hende Selma har såååå meget street style på det billede foran legehuset!

  SvarSlet
 2. De børn har en stil som jeg ville ønske jeg kunne få ;-)

  SvarSlet
 3. Ha ha, ja:-) Vi havde også en periode med Tvittens nye cykel, som involverede en del 'forældrebebrejdelse', indtil hun lærte at mestre den. Så jeg kan godt forstå, det så var total succesoplevelse, da Mingus fandt sit groove med raceren;-)

  Og i øvrigt: hurra for jeres nye kamera og smukke billeder.

  SvarSlet
 4. Med fare for at gentage mig selv, men jeres unger er simpelthen så søde sammen. Det sidste billede emmer bare af søskende nærhed.

  P.S. Hvis ikke jeg havde glemt jordbær i dag, så ville jeg være i færd med at lave lignende jordbærtærte. Det må på to-do-listen :)

  SvarSlet
 5. Kan ikke lade være med at sidde og smile over dine billeder :) Så dejlige og stemningsfulde. Dine børn er ultra skønne med HØJ nuttet faktor. De minder mig om mine egne poder - alder, farver og statur er utrolig lig :)

  SvarSlet
 6. Skønne skønne billeder! Isak har også lige lært at cykle, og jeg tror faktisk at det er nemmere for dem på en lidt lille cykel, for Isak drøner også bare derudaf selvom hans cykel egentlig ser lidt for lille ud til ham.
  Det sidste billede går lige i hjertet på mig. Hvor er det bare sødt.

  SvarSlet
 7. Så fine billeder og sikke nogle dejlige børn;=)

  SvarSlet
 8. Har lige fundet frem til din blog, og jeg er fuldstændig betaget af alle de fine billeder!
  Jeg tror vidst liiiige at jeg skal følge lidt med her!

  KH

  SvarSlet