mandag den 6. februar 2012

Eagle

Jeg var lidt på røven da Mingus annoncerede at han ville være en ØRN til fastelavn. Men så kom jeg i tanke om Lines smukke vinger som hun har lavet ud fra denne DIY. På den måde lykkedes det mig at bikse et par ørnevinger sammen ala Lines version.Tålmodigheden blev sat lidt på prøve, men det var faktisk ret hyggeligt at lave. Nu håber jeg bare Mingus synes vingerne er seje!

26 kommentarer:

 1. Mega wow! Han bliver da helt sikker ælle vild!
  Håber du viser billeder af ham i vinger og fuld krigsmaling:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Han blev vildt glad og har allerede luftet vingerne flere gange. Skal nok vise billeder, hvis jeg kan få ham til at posere (plejer nu ikke at være noget problem) ;)

   Slet
 2. Hold da op, hvor er den fed!! Godt gået!

  kh
  Trine

  SvarSlet
 3. fllot.
  må jeg spørge... den lange hylde/bord på billedet - er det bare en hylde m. hyldeknægte fra ikea eller???

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er en "OSB" plade som bare er sat op med hyldeknægte. Nemt og billigt ;)

   Slet
 4. Jeg syntes i hvert fald at de er seje,

  SvarSlet
  Svar
  1. Mingus blev også super glad da han kom hjem ;)

   Slet
 5. Den er super fin.. jeg havde fingrene i Lines udgaver i weekenden.. det er så fedt med de vinger.. Han bliver cool.. / Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. De er simpelthen så fine dem hun har lavet, er især vild med svanen :) Han ser så sej ud med vingerne, de blev heldigvis godkendt :)

   Slet
 6. Hvor er du god! Jeg er lidt i krise over at jeg nu skal til at tænke kreativt ifht. Aya og fastelavn. For jeg er ikke spor kreaagtig, men heller ikke til et fastelavskostume fra BR osv.! Nå, men har jo nogle dage at løbe på ;) Det bliver endnu værre, når hun ligesom Mingus når en alder hvor hun har en idé om, hvad hun gerne vil være... Argh!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, jeg har indtil nu købt mig fra fastelavns tøjet. Jeg er absolut heller ikke særlig kreativ hvad syning angår, jeg har simpelthen ikke tålmodigheden. Men det er en vildt fed følelse at Mingus er blevet SÅ glad for noget jeg selv har lavet, det er god motivation :)

   Slet
  2. Ja det kan jeg godt forstå! Jeg overvejer også at begive mig ud i noget nemt, men altså made by me! Men nu mp vi se... :)

   Slet
 7. Wauw hvor er det bre et supersejt fastelavns outfit. Er meget imponeret og synes faktisk at de vinger virkelig har fanget noget ørneessens og samtidig er ret smukke. Er sikker på at han bliver en super sej ørn.

  Selv har jeg en datter der gerne vil være mumie til fastelavn. He he, se det er et taknemmeligt projekt (;

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Han havde vingerne på igår udenpå jakken og løb rundt mellem træerne, synes simpelthen han så SÅ fin ud ;)

   Haha ja det er da til at overskue ;)

   Slet
 8. Hold da op, de er flotte! Kan godt se at man skal have lidt tålmodighed, men hvor er de bare flotte! Er spændt på at se ham med dem på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak ;) Skal nok vise billeder :)

   Slet
 9. Respekt! Han bliver en kongeørn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep kongeørn, den er Mingus helt med på ;)

   Slet
 10. Wow hvor bliver han sej! Og hvilken fantasifuld dreng du har dig der sådan at ville være ørn til fastelavn. Hós os kommer vi vist ikke udenom spiderman i år:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu har jeg jo en dreng som er fuldstændig VILD med alt hvad der har med dyr at gøre, og lige for tiden er deres emne i børnehaven også dyr. Tror det er derfor ;) men hvis jeg havde spurgt ham om han ville være supermand eller spiderman havde der med sikkerhed lydt et kæmpe YES ;)

   Slet
 11. seje vinger jeg er sikker på de falder i god jord. Min datter ville være påfugl, men ændrede mening til Mette Blomsterberg, nu vil hun heldigvis "kun" være undulat så her hos glæder vi os også over Lines fine ideer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhh, håber du viser det færdige resultat :) Synes det er vildt sjovt at hun ville være Mette Blomsterberg, var det ikke også hende som var Rosa sidste år? :)

   Slet
 12. Virkelig flot og lækre farver, godt gået.

  SvarSlet
 13. Det ser skønt ud, det værelse :)

  SvarSlet