onsdag den 14. december 2011

Decemberdage

Mingus og Selma er svært glade for hinanden i disse dage, så det skal dælme dokumenteres. Meen, det er kun når den lille dame tager initiativ. Hun kan være noget skrap hende lillesøster.
Det er jo helt vildt snart juleaften, og den eneste gave vi endnu har købt er en plakat til Mingus. Gisp. Nå men på fredag får vi forhåbentlig klaret alle gaverne, ved i det mindste nogen lunde hvad vi skal købe. I eftermiddag skal vi hygge med at lave lidt hjemmelavede gaver, og spise risengrød til aftensmad.

7 kommentarer:

 1. Hvor lyder det som en hyggelig dag I skal ha' ;) Skønne billeder.

  SvarSlet
 2. Så dejlige de er : ) Det er for tidlig hende den kønne Selma er bestemt : )

  SvarSlet
 3. Du er ikke den eneste. Jeg er også håbløst bagud i gaveræset ;)

  SvarSlet
 4. Hvor er Selma altså bare blevet stor!
  Hvor mange år er der i mellem dem, når de har så meget glæde af hinanden;) Håber Dicte og ham lillebror kan få lige så meget glæde af hinanden- trods de 3 år imellem dem.

  SvarSlet
 5. Smukke fotos. Gaveræs-kan kun sige NETSHOPPING er svaret! Således snart alt bestilt.
  Skønt når ens unger pludselig eeelsker hinanden. Der bliver så fredeligt...
  <Kh. MiA

  SvarSlet
 6. Elsker billederne af de to altså! Jeg mangler også stadig lidt gaver, men heldigvis er de vigtigste i hus :)

  SvarSlet
 7. Hej Maja, det var rigtig hyggeligt -bortset fra at de da overhovedet ikke gad lave de der julegaver ;) Så jeg måtte lave det meste selv.

  Hej Maria, ja det synes hendes mor altså også, men hun har været ret bestemt siden hun blev født ;)

  Hej Malene, nu har jeg fået styr på det meste, håber også du når det hele ;) Men det plejer man jo alligevel altid i sidste ende :)

  Hej Tenna, Ja tiden flyver, som man siger :) Der er 2 år og 5 måneder imellem dem, så jeres får da helt sikkert ligeså meget glæde af hinanden ;) men tro mig de kan også være uvenner, ret så ofte endda ;)

  Hej Mia, Ja du har helt ret, det er så dejlig nemt med netshopping! Gaverne er heldigvis i hus nu ahh ;) Hehe ja det er fantastisk når de enes, ved ikke hvad der går af dem for tiden. men håber da det varer ved lææænge ;)

  Hej Sebrina, tak du er sød :) Håber du har fået de sidste gaver i hus :)

  SvarSlet