søndag den 4. december 2011

Ahhh, hvor har det været en dejlig weekend. Fredag aften stod den på spaghetti med kødsovs og det var en fest, vi havde nemlig besøg af 2 lækre unger (som vi havde fået lov at låne, da deres forældre var lidt i nød med pasning). 4 unger i alderen 1-4 år, undskyld nye underbo!! Igår havde vi hyggeligt besøg af venner, og idag har vi bare daset herhjemme, været på legepladsen og besøgt dyrene i klubben. Nu tror jeg, at jeg vil gå ind og vække Michael, som 100 ligger og bobler ved siden af Mingus med godnathistorien fnis fnis.
Blomsterne fik vi af Bruno, vores nabo, som havde fået dem i anledningen af hans fødselsdag. Han havde "sgu ik' noget at bruge dem til"!

4 kommentarer:

 1. Ham Bruno lyder som en nabo som er god for en masse gode grin. Kan virkelig, virkelig godt lide jeres old school kalenderlys - ligesom i gamle dage!

  SvarSlet
 2. Haha, ja sådan en uønsket buket skulle da nødigt gå til spilde. Skønne billeder.

  SvarSlet
 3. Det er julehygge der vil noget.. det er så fedt med børnenes iver i denne tid.. kan ligesom fornemme det på billedet ;-)
  MVH Christina

  SvarSlet
 4. Ida: Bruno er mega griner, lige til en karikatur. Der er sådan lidt viking over ham med hans røde fuldskæg (og næse...) Han har op til flere gange prøvet at låse sig ind i vores lejlighed ;) men flink det er han!

  Malene: Nej vel, faktisk havde blomsterne ligge foran hans dør et par dage, og jeg var gået hen og blevet helt bekymret for om der var sket ham noget. Kan ofte høre ham hoste og det lyder altså helt vildt!

  Christina: Ja nemlig,og jeg synes det er specielt hyggeligt i år hvor Mingus rigtig kan være med. Der er simpelthen ikke noget, der slår sådan et naivt lille sind :)

  SvarSlet