mandag den 7. november 2011

Lidt billeder fra weekenden. Vi har været et smut på biblioteket, Selma lånte en MEGET spændende bog (den del hvor ælling kaster sand i øjnene på bamse og kylling er virkelig blevet nærlæst mange gange - det må man ik', skælder hun ud!). Vi har også haft gang i lidt af et projekt, nemlig at bytte rundt på soveværelse og Mingus' værelse, således at ungerne nu har fælles værelse. Det er super dejligt at få ryddet op og ud i en masse skrammel, men hold nu op hvor man roder undervejs (det på billedet er ingenting i forhold til resten af hytten!). Mingus synes det er det fedeste at skulle dele værelse med lillesøsteren og jeg glæder mig til at indrette det til dem begge.

Det sidste billede har Michael taget, blev helt varm om hjertet da jeg fandt det på kameraet.

9 kommentarer:

 1. Hvor er de skønne. Sikke en kærlighed :-)

  SvarSlet
 2. Vi glæder os til at se de nye værelser live! Er sikker på at det bliver super godt :-)
  Og ja, det sidste billed er da lige til at blive helt blød af....

  SvarSlet
 3. jeg kan slet ikke stå for det øverste billede. hold nu op, det er fint.

  SvarSlet
 4. Maria: Tak skal du have ;) Det er så dejligt når de lige har sådan et moment.

  Majs: Ja, jeg tror også det bliver godt, Mingus kom med et fremragende forslag: at Selma skulle have hallo kitty tapet ved hendes seng "hun elsker jo hallo kitty mor" øhm ja, vi blev dog enige om at starte med at give hende en bamse hehe ;)

  Linda: Det er faktisk lidt snyd, for lige præcis det billede er fra i tirsdags hvor hun var ved lægen og blive vaccineret. Hun fik derefter lov at vælge en lille ting i BR og valget faldt på dette prinsesse kamera som sige "say cheese" når man trykker på knappen. Så nu går den lille mor-kopi rundt og tager billeder af alt, mens hun siger "saay cheeese" ;)

  SvarSlet
 5. Sååå koselig det siste bildet av begge barna på sofaen. Snille storebroren :)

  SvarSlet
 6. Det er vist dét man kalder et Kodak-moment det sidste billede :)

  SvarSlet
 7. Det ser fantastisk hyggeligt ud :-)

  SvarSlet
 8. Dejlige billeder (især det sidste!). Spændende med ny indretning, og lyder ikke dumt med dem begge på et værelse! Glæder mig også til billeder :)

  SvarSlet
 9. Virkelig dejlige billeder, de siger så meget. Elsker alt det fine tøj du klæder dine børn i, ikke fordi det er det der betyder noget - kun lidt :o) Så kan vi ihvertfald lide mange af de samme ting. Dejlige billeder og unger...

  SvarSlet