lørdag den 12. november 2011

En lørdag i dejligt selskab, kaffe, klejner, gåtur og risengrød. Mere er der vist ikke at sige til det!

8 kommentarer:

 1. Det lyder rart :) Funky stue!

  SvarSlet
 2. Ja, virkelig funky stue :) Skønne billeder. Labyrinten er altså et rigtig godt spil, hvor har jeg spillet det mange gange som barn :)

  SvarSlet
 3. hyggelig hyggelige billeder, som altid. Det ligner virkelig en rigtig dejlig dag.
  Fed stue :)

  SvarSlet
 4. Feeet tapet i stua!! Kickass.
  Og så hadde du veldig fin jakke :)

  Ha en fin søndag :)

  SvarSlet
 5. Jeg var Labyrint mester som barn ;) Cool stue.

  SvarSlet
 6. Det ser ud til at have været en super skøn lørdag. Må man spørge hvilket mærke din frakke er... den ser altså bare super fed ud... men fåes nok alligevel ikke i min størrelse - børnestørrelse :-(

  SvarSlet
 7. Endnu engang tusind tak for de dejlige kommentarer, jeg er Så glad for at I gider bruge tid på at smide en hilsen (jeg er selv rigtig dårlig til det, må lige se at få taget mig sammen her).

  Ja, det er en super fed stue de har, og resten af deres lejlighed er ligeså lækker ;)

  Mht. min jakke, så er den købt i Stadium (af alle steder) og var faktisk en midlertidig løsning da jeg simpelthen ikke kunne finde en jakke som jeg kunne li' -og som jo helst skulle være både fed og praktisk. Nå men så så jeg denne i vinduet på tilbud til 400, og blev enig med mig selv om at starte med den da jeg skidefrøs! Jeg er i mellemtiden blevet så glad for den, at jeg ikke gider ofre penge på en anden ;) Den er dejlig varm og hedder "warp"! Min er str. s, men jeg mener også de havde den i xs (det er vel nærmest børnestørrelse ik?)

  og ja, Labyrint spillet stadig et hit -det er Michaels gamle ;)

  SvarSlet