søndag den 22. maj 2011

Ingen stress, nu med regn

og rabarberkage, og kaffe, og oprydning af soveværelset (hvor der nu er blevet plads til et lille hjørne til mig, nu behøver jeg ikke sidde ved spisebordet, hvis jeg vil hive symaskinen frem).

8 kommentarer:

 1. Hvor har I bare et lækkert soveværelse. Det har jeg aldrig fået gjort helt godt herhjemme. Og fedt at se at du fik fingre i buksedragten ;)

  SvarSlet
 2. Tak søde Malene, synes faktisk også der er blevet helt hyggeligt derinde. Er super glad for dragten, synes dog godt der kunne have været lynlås i, man skal jo nærmest gå på toilettet en halv time før man skal tisse pga. alle de mini knapper ;)

  SvarSlet
 3. jeg kan så godt li' ingen stress-indlæggene. flere af dem! jeg hylder det stille hverdagsliv med tid til store vandpytter, hjemmelavet kage & hygge.

  SvarSlet
 4. Hvor ser det hyggeligt ud - jeg vil også ud at hoppe i vandpytter snart :)

  SvarSlet
 5. Ih et fint skab-med-udtræksplade (hvad hedder sådan et møbel?)! Det er da nyt, er det ikke? Ser vel nok fint ud, og sikke meget plads, der er blevet:)

  SvarSlet
 6. Jeg fandt lige den her: Hvad er stress og behandling af stress, på en psykologs hjemmeside. Jeg synes det er meget interessant. http://www.psykisksundhed.dk/stress

  SvarSlet
 7. Skønne billeder...
  hvor er buksedragten fra... det er jo en must have :)

  SvarSlet
 8. Linda: Tak, jeg er superglad for at du læser med og skriver søde kommentarer. Jeg er desværre ikke ligeså god til at kommenterer selv ;)

  Maja: Tak, ja det var i hvert fald et hit :)

  Julie: Ved faktisk ikke hvad sådan et hedder ;) det var et Michael havde dengang vi flyttede sammen, det har bare stået til opbevaring da vi ikke har haft pladsen.

  Mette: Må da vist hellere skynde mig at tilføje, at jeg ikke lider af stress ;)

  Trine: Buksedragten er fra COS :)

  SvarSlet