onsdag den 25. august 2010

Hjælp til kødsovs...

                                                              Lille Mingus med spinat-lasagne i panden.

... nu har jeg i flere år prøvet at sammensætte den perfekte kødsovs til spaghetti, lasagne mm. men jeg er endnu ikke helt tilfreds. Derfor tænkter jeg, at der sikkert er en af jer derude som kan hjælpe mig?? Så hvis du har en lækker opskrift, tager jeg imod med kyshånd :) Tak.

12 kommentarer:

  1. Bruger du blad seleri? Det er super godt!

    SvarSlet
  2. Tjek, det gør jeg.. men tak :)

    SvarSlet
  3. nemlig! bladselleri og rødvin is the shit. det får det til at smage rigtig italiensk.

    SvarSlet
  4. Rødvin noteret, tak Sine!

    SvarSlet
  5. Jeps rødvin - og et skvæt sukker til at afbalancere. Og så må den jo gerne simre i flere timer! Det er også super skønt at putte et helt moset, bagt hvidløg i til sidst. Mums bliver helt sulten....

    Go fornøjelse!
    Hej fra Rikke

    SvarSlet
  6. Jeg giver den altid en omgang mørk chokolade og nogle soltørrede tomater, den er sikker hver gang :-)

    SvarSlet
  7. Lad det simre med et par laurbærblade...det er nam!

    SvarSlet
  8. Tak for jeres tips, jeg må have gang i gryderne og se hvad der virker :)

    SvarSlet
  9. nej nej nej.... det skal være KNOLDselleri og gulerødder. ½ grønsager ½ kød og et skvat rødvin, smil -i hvert fald hjemme hos os.

    SvarSlet
  10. Også tak til dig Camilla, jeg må prøve mig lidt frem ;)

    SvarSlet
  11. Herhjemme bruger er ingredienserne, udover kød, godt med finthakkede grøntsager (bladselleri, peberfrugter, gulerødder, løg, hvidløg), et skvæt citronsaft, brun farin, spidskommen, lidt kanel og så de klassiske krydderier; oregano, cayennepeber, paprika, salt, peber og måske et strint chilisauce.

    Dertil frisk pasta, gulerodssalat og hjemmebagt flutes :-)

    SvarSlet
  12. Tusind tak, det er hermed også noteret :) Mon ikke jeg får lavet en perfekt kødsovs næste gang. Rigtig go weeekend.

    SvarSlet